STAY SAFE

εταιρεία διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων

Ημερομηνίες
Επισκέπτες
Επιλογή

Η Crucial Hospitality είναι μια εταιρεία πλήρους εξυπηρέτησης-διαχείρισης κάθε είδους τουριστικού καταλύματος – Boutique Ξενοδοχείων, Βιλών & Διαμερισμάτων. Στόχος της είναι να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες ακινήτων να δημιουργήσουν αξία στην επένδυσή τους να αποκτήσουν σταθερό εισόδημα και ταυτόχρονα να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο καταλυμάτων τα οποία, μέσω κεφαλαιουχικών επενδύσεων, θα αναβαθμιστούν, θα επανατοποθετηθούν στην τουριστική αγορά και θα αυξήσουν την εμπορική τους αξία. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξατομικευμένων υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των ιδιοκτητών, παρέχοντας ένα καινοτόμο και ολιστικό μοντέλο «έξυπνης» διαχείρισης, με μείωση κόστους εώς και 70% για διαμερίσματα βίλες, και boutique ξενοδοχεία.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ CRUCIAL HOSPITALITY

Τι Κάνουμε

Τα διαμερίσματα αποτελούν μια ξεχωριστή περίπτωση τουριστικού καταλύματος, που αποφέρουν εισόδημα στον Ιδιοκτήτη μέσω της βραχυπρόθεσμης ή μακροπρόθεσμης μίσθωσής τους.

Η Crucial Hospitality είναι κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης Boutique Ξενοδοχείων, Βιλών & Τουριστικών Θερέτρων. Κάθε διαχειριζόμενη επιχειρηματική μονάδα συμμορφώνεται με τα πρότυπα λειτουργίας της, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει τους στόχους κερδοφορίας.

Η Crucial Hospitality είναι κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης Βιλών. Τα τελευταία χρόνια, η ζήτηση για βίλες είναι πραγματικά ανοδική, δημιουργώντας μια νέα τεράστια τάση, η οποία φαίνεται να διαμορφώνει μια σταθερή αγορά που πρόκειται να αλλάξει τη παραδοσιακή τουριστική βιομηχανία.

Αναλύουμε την μοναδικότητα του περιβάλλοντος λειτουργίας της επιχείρησης, μελετούμε τον ανταγωνισμό και αξιοποιούμε τις ευκαιρίες, με συγκεκριμένες στρατηγικές προκειμένου να μας οδηγήσουν σε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσεων.

Η απόκτηση επιτυχημένων αποδόσεων σε μισθωμένη εμπορική ιδιοκτησία σημαίνει περισσότερα από την μίσθωση ενός απλού χώρου. Αρχίζει με μια σταθερή αντίληψη για το είδος του χώρου που θέλουν οι πιο επιθυμητοί ενοικιαστές και τι θα πληρώσουν γι ‘αυτό.

Ξεχάστε την παραδοσιακή βιομηχανική προσέγγιση και μετατρέψτε την ιδιοκτησία σας σε μία επιτυχημένη επενδυτική επιλογή. Στόχος είναι να ταράξουμε τα νερά με τις βέλτιστες πρακτικές μας και την αποδεδειγμένη στρατηγική μεθοδολογία μας.

Υποβολή Ακινήτου

Δοκιμάστε μέρος ή ολόκληρη την γκάμα εξατομικευμένων υπηρεσιών που προσφέρουμε για το boutique ξενοδοχείο, το σπίτι ή το κατάλυμα σας. Δώστε μας μια βασική περιγραφή του χώρου σας και ένα μέλος της έμπειρης ομάδας συμβούλων μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. Συμπληρώστε τη φόρμα και ξεκινάμε!

Λένε και γράφουν για εμάς
Μοναδικές Υπηρεσίες που Δίνουν Αξία στο Ακίνητο σας
1
Τεχνολογία Αιχμής

Πλήρης αυτοματοποιημένη η πρόσβαση και διαχείριση για πλήρη έλεγχο του ακινήτου σας και μείωση των εξόδων

2
Σεβασμός Ιδιοκτησίας

Διαχειριζόμαστε την ιδιοκησία σας, σαν δική μας

3
Υψηλές εγγυημένες πληρότητες χωρίς χρονική δέσμευση

Υψηλές εγγυημένες πληρότητες μέσα απο ένα ευρύ παγκόσμιο δίκτυο online τουριστικών πρακτόρων

4
Δυνατότητα Πλήρους Πανελλαδικής Διαχείρισης

Η Crucial Hospitality διαθέτει συνεργάτες και στα πιο απομακρυσμένα σημεία  της Ελλάδος

DISCOVER A HOME YOU'LL LOVE TO STAY

απο 60 €

απο 70 €

απο 60 €

Ημερομηνίες
Φίλτρο Δωματίων
Επιλογή
Φίλτρο Μπάνιων
Επιλογή
Παροχές Διαμερίσματος
Επιλογή
Οικοδομικές Ανέσεις
Επιλογή
Φίλτρο Τιμής
Όροφος